• JACQUES BREL. UNE VIE EN ADRESSES

    PASCAL PETIOT SAND Ref. 9782710708032 Ver otros productos del mismo autor
    Bruxelles, Paris, Les Marquises...Jacques Brel les a chantés, Jacques Brel y a vécu.Ce livre vous invite à découvrir les lieux où il a écrit ses plus célèbres chansons, de « Ne me quitte pas » à « La valse à mille temps », en passant par « Les Bourgeois » ; les lieux marquants de son enfance ; le b...
    Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    11,06 €
  • Descripció

    Bruxelles, Paris, Les Marquises...

    Jacques Brel les a chantés, Jacques Brel y a vécu.

    Ce livre vous invite à découvrir les lieux où il a écrit ses plus célèbres chansons, de « Ne me quitte pas » à « La valse à mille temps », en passant par « Les Bourgeois » ; les lieux marquants de son enfance ; le bar où il a choisi d'enterrer sa vie de garçon ou encore le bistrot parisien où il aimait s'attabler pour écrire à sa famille, restée à Bruxelles.

    À votre tour, suivez les pas de Jacques Brel...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.