• NUEVAS PERSPECTIVAS EN ATENCIÓN PRIMARIA DE SALUD

    UNA REVISIÓN DE LA APLICACIÓN DE LOS PRINCIPIOS DE ALMA-ATA

    ARANDA REGULES, JOSÉ MANUEL DIAZ DE SANTOS Ref. 9788479781149 Ver otros productos del mismo autor
    INDICE: El debate sobre el sistema sanitario. Una estrategia para el cambio. La relación asistencial en la atención Primaria de Salud: Algunas claves para un análisis estratégico. La prevención de la enfermedad en las consultas médicas. . Estrategias de promoción de salud para la atención primaria d...
    Dimensions: 217 x 150 x 20 cm Pes: 554 gr
    Disponible en breu
    22,45 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    INDICE: El debate sobre el sistema sanitario. Una estrategia para el cambio. La relación asistencial en la atención Primaria de Salud: Algunas claves para un análisis estratégico. La prevención de la enfermedad en las consultas médicas. . Estrategias de promoción de salud para la atención primaria del 2000: Desde las campañas anti-tabaco hacia la promoción de salud del fumador. Claves para planificar mejor en los Centros de Salud. La participación comunitaria en salud: Una reformulación necesaria. La salud es transmisible: Marketing social y de servicios en Atención Primaria. Gestión de innovaciones y cambio organizacional en los centros de salud. Catálogo de servicios de Atención Primaria: La experiencia del Distrito Sanitario de Fuengirola. Málaga. El modelo de Distritos de Atención Primaria de Salud: Presente y perspectivas futuras. El coste de la reforma de Atención Primaria 1983-1991. Una primera aproximación. Anexo: Simposio de Granada. . Promoción de Salud en el Sur de Europa. OMS (Euro)-EASP, 1989

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.