• MAJORCA

    COOKING AND GASTRONOMY

    ALEU AMAT, ORIOL/FONT I RODON, MARGA TRIANGLE POSTALS,S.L Ref. 9788484782698 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Mallorca’s cuisine is a mixture of tradition and exoticism. Among its most appreciated dishes feature the tumbet, the vegetable and brown bread soup, the frit mallorquí, or the lobster stew. A book for discovering its gastronomic culture and preparing the most typical cooked dishes of the island.
    Dimensions: 160 x 155 x 15 cm Pes: 393 gr
    Disponible en breu
    10,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    • ISBN : 978-84-8478-269-8
    • Data d'edició : 01/06/2007
    • Any Edició : 2007
    • Idioma : Inglés
    • Autors : ALEU AMAT, ORIOL/FONT I RODON, MARGA
    • Traductors : BABYL TRADUCCIONES S.L.
    • Nº de pàgines : 192
    • Col·lecció : SÈRIE 4
    Mallorca’s cuisine is a mixture of tradition and exoticism. Among its most appreciated dishes feature the tumbet, the vegetable and brown bread soup, the frit mallorquí, or the lobster stew. A book for discovering its gastronomic culture and preparing the most typical cooked dishes of the island.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.