• LICORS TRADICIONALS, AIGUARDENTS I VINS GENEROSOS. PRIORAT - TERRA ALTA - RIBERA

    PRIORAT - TERRA ALTA - RIBERA D´EBRE

    FIGUERAS TORRUELLA, ANNA/CASTELLÓ BOU, M. TERESA FARELL CUINA GASTRONOMIA Ref. 9788492811366 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    L´elaboració casolana de licors era un costum ben arrelat, encara que a poc a poc s´ha anat perdent. Les receptes es transmetien d´una generació a l´altra gairebé com si de secrets de família es tractés. En aquest llibre s´han recuperat fórmules de licors d´herbes aromàtiques, com la ratafia; licors...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    17,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    • ISBN : 978-84-92811-36-6
    • Data d'edició : 01/02/2012
    • Any Edició : 2012
    • Idioma : Catalán
    • Autors : FIGUERAS TORRUELLA, ANNA/CASTELLÓ BOU, M. TERESA
    • Nº de pàgines : 144
    • Col·lecció : REBOST I CUINA
    • Nº de col·lecció : 6
    L´elaboració casolana de licors era un costum ben arrelat, encara que a poc a poc s´ha anat perdent. Les receptes es transmetien d´una generació a l´altra gairebé com si de secrets de família es tractés. En aquest llibre s´han recuperat fórmules de licors d´herbes aromàtiques, com la ratafia; licors de fruites amb cireres de pastor o magranes; licors de flors, com la d´ametller o la flor de magnòlia, freqüent al Priorat, o licors amb llet com el de cabra de Tivissa. També s´han recollit les formes d´elaboració de vins generosos, licorosos i aromatitzats, a més de remeis populars per alleugerir o curar afeccions. Per acabar hi són presents receptes de pastes i cócs, molt populars a la Ribera d´Ebre, en les quals s´empra l´aiguardent com a aromatitzant.
    Tampoc hi manca una pinzellada sobre la història dels destil·lats. Malgrat que fou durant el segle XVIII quan les terres del sud de Catalunya jugaren un paper internacional gràcies al comerç de l´aiguardent, els millors moments del sector es viuran a finals del segle XIX, quan es consolida una indústria potent d´alcohols, els licors es posen de moda com a beguda i sorgeixen fàbriques amb produccions locals pròpies de força prestigi.
    Licors i destil·lats són expressions d´un passat, d´un patrimoni enològic i etnològic que cal conèixer i que avui torna a agafar empenta.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.