• SUSHI, SASHIMI, YAKITORI

    Y 60 RECETAS BÁSICAS DE COCINA JAPONESA

    VASSALLO,JODY GRIJALBO CUINA GASTRONOMIA Ref. 9788425344367 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Sorpréndete y sorprende con estas 60 recetas básicas de la cocina japonesa.
    Dimensions: 268 x 168 x 12 cm Pes: 579 gr
    Disponible en breu
    16,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    • ISBN : 978-84-253-4436-7
    • Data d'edició : 01/04/2010
    • Any Edició : 2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : VASSALLO,JODY
    • Traductors : ALQUEZAR SOLSONA, JULIA ANDREA;
    • Nº de pàgines : 160
    • Col·lecció : SABORES
    • Nº de col·lecció : 108307
    Sorpréndete y sorprende con estas 60 recetas básicas de la cocina japonesa.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.