• 100 RESTAURANTES DE PRESTIGIO Y SUS MEJORES RECETAS

    ARTURO PARDOS/EDUARDO MÉNDEZ/LORENZO MILLO CASAS EVEREST, S.L. CUINA Ref. 9788424123758 Ver otros productos del mismo autor
    En este libro queremos presentar al público los 100 restaurantes más emblemáticos de nuestro país, sus propietarios y cocineros, conocer su historia y sus anécdotas, descubrir su valor arquitectónico y su decoración, y por encima de todo, el carácter de su gastronomía, para lo cual elaboraremos, pas...
    Ancho: 195 cm Largo: 265 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    30,05 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    En este libro queremos presentar al público los 100 restaurantes más emblemáticos de nuestro país, sus propietarios y cocineros, conocer su historia y sus anécdotas, descubrir su valor arquitectónico y su decoración, y por encima de todo, el carácter de su gastronomía, para lo cual elaboraremos, paso a paso, una de sus mejores recetas.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.