• OLLES, CASSOLES I TUPINS

    CURADOR: CAMIL FERRATER COSSETANIA EDICIONS CUINA Ref. 9788497912778 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    En reconeixement a la mestressa de casa. Des del seu àmbit ha conjuminat l'administració de l'economia familiar amb la preocupació del millor per als seus…Una aproximació a la cuina de cada dia del món rural…Una invitació a retrobar el plaer de la cuina compartida…El llibre és un recull de receptes ...
    Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    17,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    En reconeixement a la mestressa de casa. Des del seu àmbit ha conjuminat l'administració de l'economia familiar amb la preocupació del millor per als seus…
    Una aproximació a la cuina de cada dia del món rural…
    Una invitació a retrobar el plaer de la cuina compartida…
    El llibre és un recull de receptes de les mestresses de casa de la Selva del Camp.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.