"Quan entres al Comerç 24, el restaurant que en Carles Abellan va obrir a Barcelona el juny del 2001, de
seguida t'adones que estàs entrant en un local de marcat ambient cosmopolita, dominat per un disseny d'avantguarda (...)
. La primera impressió no enganya: al Comerç 24 s'hi fa una cuina moderna que connecta de ple amb l'esperit del segle
XXI, tot i que en Carles Abellan es resisteix a qualificar-la de creativa. (...)
Més enllà, però, de les
etiquetes que vulguem posar-li, i del disseny que l'embolica, és un fet que al Comerç 24 s'hi menja bé, molt bé, i que
hi trobem uns components de qualitat, d'imaginació i de sorpresa que el fan diferent dels restaurants convencionals.
Plats com la pizza sashimi, el bonítol marinat amb gingebre i soja i l'ou Kinder sorpresa, entre altres, fan que la
dimensió gastronòmica del Comerç 24 s'enfili fins molt amunt." (Del pròleg de Xavier Moret)
<
br> Aquest llibre explica la intensa trajectòria d'un dels temples gastronòmics de la ciutat de Barcelona: el
restaurant Comerc 24. Carles Abellán, al seu capdavant, ha elevat les tapes i platillos, de tota la vida i de nova
factura, als punts més àlgids de la cuina moderna.