• DE LA TIERRA AL PLATO

    VARIOS RBA REVISTAS S.A. CUINA Ref. 9788498672251 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El prestigioso cocinero Joaquín Koerper, cuya cocina ha sido premiada con varias estrellas Michelin, nos ofrece en este libro un compendio de sus mejores recetas. Se trata de una selección de propuestas para elaborar primeros platos, segundos y postres siguiendo la técnica impecable del cocinero ale...
    Ancho: 255 cm Largo: 255 cm Pes: 1090 gr
    Disponible en breu
    42,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    El prestigioso cocinero Joaquín Koerper, cuya cocina ha sido premiada con varias estrellas Michelin, nos ofrece en este libro un compendio de sus mejores recetas. Se trata de una selección de propuestas para elaborar primeros platos, segundos y postres siguiendo la técnica impecable del cocinero alemán.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.