20/09/2023
19:00 h
Llibreria Jaimes - Carrer València 318 - 08009 BCN
Presentació del llibre : "La cuina de la memòria" d'Anna Paré i Pep Nogué
Conversa entre la nutricionista Anna Paré i el cuiner Pep Nogué
S'estima que 1 de cada 10 persones més grans de 65 anys pateix algun
tipus de demència. El deteriorament cognitiu i la pèrdua de memòria
són els primers signes que es manifesten, però els primers canvis al
cervell tenen lloc molts anys abans. Per poder funcionar de manera
òptima, el nostre cervell necessita determinats nutrients. Per això,
l'alimentació és un dels principals factors de risc que podem canviar
per mantenir sa el cervell i prevenir la pèrdua de memòria. A més, des
de fa uns quants anys coneixem la relació entre el cervell i la
microbiota intestinal. Descobreix quins són els NUTRIENTS
NEUROSALUDABLES, els millors aliments per al cervell i com cuinar-los.
En aquest llibre hi trobaràs també altres recomanacions per millorar la
memòria, ja sigui per afavorir un envelliment cerebral saludable o per
estudiar millor. * Aquest llibre de cuina i salut està estructurat en
dues parts: una de més teòrica, escrita per Anna Paré, sobre la
importància de l'alimentació per cuidar el cervell i com fer-ho, i una
altra part més pràctica, amb receptes de Pep Nogué.