• 01/10/2024 10:00 h Llibreria Jaimes - Carrer València 318 - 08009 BCN

    Cicle literari : "L'art de la novel·la" ( 1er trimestre )

    Nou Cicle amb la crítica literària i professora, Iris Llop

    10 sessions, els dimarts de 10 a 11h30
    Programa :
    Us convidem a llegir tres novel·les que exploren el tractament del temps, ja sigui a través de la representació de l’acció, com de l’experiència de lectura. Comentarem l’evolució del gènere novel·lesc i els diferents models literaris que desenvolupen aquestes novel·les. Compararem clàssics consolidats de la tradició amb obres contemporànies que aspiren a convertir-se en noves obres de culte.
    Reflexionarem sobre com la novel·la ens ajuda a pensar la relació amb el passat i amb el nostre temps.

    Octubre : Càndid de Voltaire ( comprar ara Labutxaca : 9.95€ ) i el temps de la peripècia o el temps inversemblant, 
    Novembre : Combray de Proust ( Comprar ara : Labutxaca : 13.96€ o ed.Viena :17.80€ i el temps subjectiu i el present imbuït de passat un fet que també explora 
    Desembre : El refugi del temps de Gospodínov ( Comprar ara : 22.90€ )


Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.