• 24/10/2024 18:30 h Llibreria Jaimes - Carrer València 318 - 08009 BCN

    Presentació dels llibres de poemes L'Odisseu de Bartra " Vinyoli, de Begur el vers" i "L'Odisseu de Bartra"

    Amb Pilar Blasco, de Editorial Trípode, Francesc Parcerisas, poeta, traductor i crític, l'autor Miquel Sánchez i la rapsode Margarida Medina

    Vinyoli, de Begur el vers (2022) de Miquel Sánchez pròleg de D Sam Abrams

    Un recull de quaranta-i-tres poemes inspirats en els estius begurencs de Vinyoli, seguits d'un assaig sobre les estades a Begur.

    L'Odisseu de Bartra (2024) de Miquel Sánchez pròleg de Jordi Llavina

    Consta de 30 poemes i un epíleg.

    Hi intervindran:

    Pilar Blasco, en nom de Editorial Trípode

    Francesc Parcerisas, poeta, traductor i crític

    Miquel Sánchez, autor

    Margarida Medina, rapsode


Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.