• MANUAL DEL TRANSPORTISTA

    CARMONA PASTOR, F. DIAZ DE SANTOS Ref. 9788479786861 Ver otros productos del mismo autor
    Este Manual estudia esencialmente y con extensión los modos de trasnsportes convencionales: marítimos, ferroviarios, carreteras, aéreos, vías navegables, multimodales, y de forma más concisa los transportes continentales: oleoductos,gasoductos, cintas transportadoras, energía eléctrica, atómica, eól...
    Dimensions: 240 x 170 x 20 cm Pes: 950 gr
    Disponible en breu
    39,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    Este Manual estudia esencialmente y con extensión los modos de trasnsportes convencionales: marítimos, ferroviarios, carreteras, aéreos, vías navegables, multimodales, y de forma más concisa los transportes continentales: oleoductos,gasoductos, cintas transportadoras, energía eléctrica, atómica, eólica y nuevas energías. Contempla también las referencias legales y regímenes jurídicos aplicables a cada modo de transporte, incidiendo en los de mayor significación doctrinal como son los Códigos, Reglas, Convenios, Reglamentos, Contratos, Acuerdos y Protocolos.INDICE RESUMIDO: El transporte marítimo. El transporte ferrroviario. El transporte por carretera. El transporte aéreo. Vías navegables. Transporte multimodal. Otros sistemas de transporte. Envase-Embalaje. Instrucciones para el transporte. Tablas de uso práctico en los transportes.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.