• A PEU PEL BAIX EMPORDÀ (SEGONA EDICIÓ)

    DANIEL PUNSETI PUIG/DANIEL SABATER I SELRÀ COSSETANIA EDICIONS Ref. 9788496035447 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    L'any 1999 el Consell Comarcal del Baix Empordà inicià l'ambiciós projecte de crear una xarxa única de senders a la comarca. L'objectiu era ordenar les propostes existents per a la pràctica del senderisme i crear unes altres de noves. Després del treball fet en aquesta línia, existeixen a l'actualit...
    Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    18,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    L'any 1999 el Consell Comarcal del Baix Empordà inicià l'ambiciós projecte de crear una xarxa única de senders a la comarca. L'objectiu era ordenar les propostes existents per a la pràctica del senderisme i crear unes altres de noves. Després del treball fet en aquesta línia, existeixen a l'actualitat, senyalitzats i degudament mantinguts, un total de 370 quilòmetres de senders per la comarca del Baix Empordà. Aquesta guia d'itineraris de senderisme que presentem se cenyeix bàsicamente a aquesta Xarxa de Senders del Baix Empordà i és una eina útil per als senderistes que visitin la comarca. En ella s'hi troba informació completa sobre els 20 itineraris que s'hi descriuen (punt de sortida i d'arribada, temps efectiu i temps aproximat del recorregut, esforç i dificultats, desnivell, distància del recorregut, senyalització...). A més, la guia està profusament il·lustrada i informa de tots els elements patrimonials que es poden trobar al recorregut. Hi ha excursions dissenyades per fer-les en família i, com no, altres per als excursionistes amb més experiència.
    Edicions en català, castellà, francès, anglès i alemany



    COL.LECCIÓ: Altres PREU: €
    ISBN: NOMBRE PÀGINES:
    MIDES: --

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.