• EL COCINERO CIENTIFICO

    GOLOMBEK , DIEGO/SCHWARZBAUM , PABLO RBA LIBROS S.A. LITERATURA EN LLENGUA ESPANYOLA D'AMÈRICA SUD HISTÒRIA CRÍTICA OBRES Ref. 9788478718511 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    ¿Cómo lograr una masa o una mayonesa perfectas? ¿Y las claras a punto de nieve? ¿Cuáles son los secretosdel almacenamiento de los alimentos?¿Por qué no agregarle un poco de ciencia en la cocina? No por eso dejará de serdivertida, sino todo lo contrario. Además, podremos sorprender a los amigos al ex...
    Ancho: 135 cm Largo: 210 cm Pes: 200 gr
    Descatalogat
    15,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-7871-851-1
    • Data d'edició : 01/01/2007
    • Any Edició : 2007
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : GOLOMBEK , DIEGO/SCHWARZBAUM , PABLO
    • Nº de pàgines : 144
    • Col·lecció : DIVULGACION
    • Nº de col·lecció : 159
    ¿Cómo lograr una masa o una mayonesa perfectas? ¿Y las claras a punto de nieve? ¿Cuáles son los secretos
    del almacenamiento de los alimentos?¿Por qué no agregarle un poco de ciencia en la cocina? No por eso dejará de ser
    divertida, sino todo lo contrario. Además, podremos sorprender a los amigos al explicarles qué es en realidad la
    gelatina, o cómo lograr el mejor punto de merengue. La cocina, es un arte y una ciencia, y conocer los secretos de
    hervores, frituras y congelados puede ayudar a servir una mesa llena de delicias. Muchos consejos de abuelas encuentran
    así su respuesta "científica".

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.