• ISONA

    DIARI D'UNA NOVA VIDA A VENTDE

    AGUILAR, LAIA LA GALERA EDITORIAL Ref. 9788424623296 Ver otros productos del mismo autor
      El diari de la Isona, de Ventdelplà. Hi surt tot el que ha passat a la sèrie i algunes coses del passat.<br> <br> La Isona, un dels personatges centrals de la sèrie de TVC "Ventdelplà", rep un regal de la seva mare: un diari. De seguida hi abocarà totes ...
    Ancho: 130 cm Largo: 210 cm Pes: 190 gr
    Disponible en breu
    11,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    &nbsp; El diari de la Isona, de Ventdelplà. Hi surt tot el que ha passat a la sèrie i algunes coses del passat.<br> <br> La Isona, un dels personatges centrals de la sèrie de TVC &quot;Ventdelplà&quot;, rep un regal de la seva mare: un diari. De seguida hi abocarà totes les vivències que han marcat la seva vida i que van ser l'origen de la sèrie. &nbsp; Hi sortiran els seus dubtes amorosos amb en Martí, la seva relació amb en Biel, el seu germà, el descobriment dolorós dels maltractaments que el seu pare ha comès, i la resta d'experiències que han marcat la seva vida des que va arribar a Ventdelplà. &nbsp; Molts adolescents s'hi sentiran identificats.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.