• CRÓNICAS DE LA BOHEMIA

    SAWA, ALEJANDRO VEINTISIETE LETRAS Ref. 9788493596972 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Por primera vez se editan más de 170 crónicas que Alejandro Sawa escribió para la prensa. Con una prosa deslumbrante, denuncia con lucidez la España de la Restauración y ofrece un retrato magistral de su tiempo: Hugo, Baudelaire, Poe, Bécquer, Baroja, el asunto Dreyfus, el anarquismo, la deshumaniza...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Pes: 1070 gr
    Disponible en breu
    26,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    Por primera vez se editan más de 170 crónicas que Alejandro Sawa escribió para la prensa. Con una prosa deslumbrante, denuncia con lucidez la España de la Restauración y ofrece un retrato magistral de su tiempo: Hugo, Baudelaire, Poe, Bécquer, Baroja, el asunto Dreyfus, el anarquismo, la deshumanización de la ciudad? El llamado «Byron del proletariado» construye una poderosa narración de España y Europa con un espíritu libre que encarna lo mejor de la modernidad. De Alejandro Sawa (Sevilla, 1862-Madrid, 1909), el Max Estrella de Luces de Bohemia, el bohemio español por antonomasia, se reivindica ahora una obra de primera magnitud.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.